Piramidon
Logo Logo

Planning nieuwbouw Piramidon

Wonen in het prachtige stadje Zeist, midden in het levendige centrum. Dat is wonen in appartementencomplex Piramidon in 1 van de 16 appartementen. De bouw start naar verwachting in het derde kwartaal van 2019 en de prognose oplevering is het derde kwartaal 2020.

Op 10 december start de verkoop

Maandag 10 december start de online inschrijving voor de 16 appartementen in Zeist. Je kunt op die dag vanaf 17.00 uur online je voorkeuren doorgeven (maximaal 5). Heb je nog vragen of heb je interesse in een brochure? Kom dan op 10 december tussen 18.30 en 19.30 uur naar het start verkoop evenement bij de Rabobank aan de Utrechtseweg 25 in Zeist.

Maak je eigen account

Wil je straks ook een appartement of maisonnette kopen in Piramidon? Dat kan alleen als je een persoonlijk account aanmaakt in Mijn Eigen Huis. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis onder Service.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?