Verkoop Piramidon gestart!

10 december '18

Het is zover: de verkoop van de 16 appartementen in Piramidon Zeist is gestart! Alle informatie over de woningen staat online. Je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis

Geef je voorkeuren door en upload je financiële check

Alle informatie kan je downloaden en bekijken op de start verkooppagina. Onder andere de verkooptekeningen, optietekeningen, de technische omschrijving maar ook het keukenboekje en de meerwerklijsten van jouw favoriete woning. Ook staan de koperscontractstukken online. Weet je naar welke woningen je voorkeur gaat? Log in op jouw persoonlijk account en geef online maximaal 5 voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

Heb je nog geen account?

Maak dan snel een account  aan en geef je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 17 december 17:00 uur. Daarna vindt de toewijzing plaats en zullen alle inschrijvers op dinsdag 18 december bericht ontvangen. Vanaf 17:00 uur wordt ook in jouw Mijn Eigen Huis account zichtbaar of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je reservekandidaat bent geworden. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.