10 december 2018

Start verkoop datum bekend

Zet je hem in je agenda? Op maandag 10 december is er een start verkoop event bij de Rabobank aan de Utrechtseweg 25 in Zeist.

Het is zover! Start verkoop Piramidon

27 november '18

Maandag 10 december start de online inschrijving voor de 16 appartementen in Zeist. Je kunt op die dag online je voorkeuren doorgeven (maximaal 5). Heb je nog vragen of heb je interesse in een brochure? Kom dan tussen 18.30 en 19.30 uur naar het start verkoop evenement.

Alle informatie online

Inmiddels is er de afgelopen tijd veel informatie over de appartementen op de website geplaatst. Maandag 10 december staat alle informatie per bouwnummer online. Denk hierbij aan de technische omschrijving en de koperscontractstukken. Op maandag 10 december ontvang je ter herinnering na 17:00 uur de mail om je 5 voorkeuren aan te geven. Je hoeft de mail niet af te wachten je kan ook rond 17:00 direct inloggen in je persoonlijk account. Heb je nog geen persoonlijk account? Maak deze dan snel aan!

Wanneer sluit de inschrijving?

Maandag 17 december om 17:00 uur sluit de inschrijving. De toewijzing vindt plaats op dinsdag 18 december om 17.00 uur. Na de toewijzing zie je in je persoonlijk account of je een woning toegewezen hebt gekregen of reservekandidaat bent. Je ontvangt hier ook een mail over. 

Vragen? Kom naar het start verkoop event

Wil je een brochure hebben of heb je vragen? Dat kan zijn over de woningen, de tekeningen, het meerwerk, je financiering. Kom dan naar het start verkoop event op maandag 10 december. Vanaf 18.30 tot 19.30 uur ben je van harte welkom bij de Rabobank aan de Utrechtseweg 25 in Zeist.  De koffie staat klaar!

Financiële check op locatie

Tijdens het start verkoop event is het mogelijk om een financiële check te laten uitvoeren. Er zijn 3 financieel adviseurs aanwezig die je kunnen vertellen of je het huis kunt betalen en wat je maandlasten zijn. Ook geven ze je de financiële check mee als gewaarmerkte brief. Wil je zeker zijn van een plaats? Meld je dan aan via verkoop@bpd.nl. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs en een actuele salarisstrook mee te nemen.

  Belang van een financiële check
  Woningaanbod bekijken