Omgevingsvergunning Piramidon verleend

4 maart '19

De omgevingsvergunning voor Piramidon is op 15 februari afgegeven. We verwachten dat de vergunning eind maart onherroepelijk zal zijn. Als tegen die tijd ook het verkooppercentage is gehaald dan ontvangen de kopers van een appartement de hoerabrief. Met deze brief bevestigen we dat het project doorgaat en dat de aannemer de start bouw kan gaan voorbereiden.

Wat als er onverhoopt toch bezwaar wordt ingediend op de omgevingsvergunning?

In het geval er toch bezwaar wordt ingediend, wordt de omgevingsvergunning niet onherroepelijk. Wij kunnen in dat geval niet overgaan tot levering en gunning. Afhankelijk van het bezwaar kunnen we dan een inschatting maken van een mogelijke vertraging.

Levering grond

Wanneer de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan kan ook daadwerkelijk de grond geleverd worden. Het is daarom van belang dat de hypotheek tegen die tijd geregeld is en dat alle benodigde stukken in het bezit zijn van de notaris. De notaris, VBC Notarissen te Amersfoort, nodigt de kopers als het zover is uit voor de overdracht van hun woning en de hypotheekakte. 

Wonen in Piramidon Zeist? Het kan nog

Wil je ook wonen in een luxe appartement in Zeist? Er zijn nog maar 2 woningen beschikbaar, bouwnummers 7 en 13. Interesse? Bekijk de 2 beschikbare appartementen en bel Arnoud Klomp op 06-46207771 voor een optie.    

Ik heb een vraag? Contact opnemen
Wil je ook wonen in Zeist Bekijk het woningaanbod