Omgevingsvergunning onherroepelijk

12 juni '19

Goed nieuws voor de kopers van een appartement in Piramidon! De omgevingsvergunning is afgelopen week onherroepelijk geworden. Dit betekent dat we een vergunning hebben om de bouw te laten starten. Zo wordt de komst van Piramidon steeds een stukje concreter.

Op 15 februari heeft de Gemeente Zeist de omgevingsvergunning verleend voor Piramidon. Vanaf die datum is daarmee dan ook de bezwaartermijn van 6 weken in gegaan. In geval er geen bezwaren zouden volgen zou de omgevingsvergunning dan eind maart onherroepelijk zijn. Helaas zijn er tijdens deze termijn 2 bezwaren ingediend. Gelukkig zijn deze bezwaren nu afgehandeld en is daarmee de omgevingsvergunning onherroepelijk geworden!

Wanneer naar de notaris?

Met het onherroepelijk worden van de omgevingsvergunning is aan drie van de vier voorwaarden voldaan, alvorens het plan gegund kan worden en de grondlevering kan plaatsvinden. Zodra de grond bouwrijp is, kan deze worden geleverd en krijgen de kopers van een appartement in Piramidon een uitnodiging om naar de notaris te gaan. Naar verwachting zal dit begin juli zijn. 

Ook wonen in Piramidon? Het kan nog!

Bouwnummer 10

Dit is echt je laatste kans! Er nog 1 appartement vrij. Het gaat om bouwnummer 10. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 155 m2 en ligt op de 2de verdieping. Met een balkon op het Zuid-Westen heb je vrijwel altijd zon. 

Heb je interesse? Bel Arnoud Klomp op 06-46207771 voor meer informatie en/of een vrijblijvende optie.

Bouwnummer 10 bekijken.
Wil je ook wonen in Piramidon? Bekijk actueel aanbod
Ik heb een vraag? Contact opnemen