Meer- en minderwerk

Meer- en minderwerklijsten

6 december '18

Hoe ziet jouw droomappartement eruit? Met een extra grote badkamer, een vouwpui naar het balkon of Led-inbouwspots in het plafond? De meer- en minderwerklijsten beschikbaar zijn beschikbaar. Bekijk ze op de website bij het bouwnummer. Heb je al ideeën?

Hoe wordt de indeling van jouw appartement?

In gedachten heb je je appartement al helemaal ingericht. Je ziet precies voor je hoe alles eruit komt te zien. Heb je extra wensen voor je nieuwe woning? Op de meer- en minderwerklijst staat precies aangegeven wat je kan uitvoeren om de woning naar je zin te maken. 

Keuze gemaakt?

Als je weet wat jouw keuze is, wil je ook weten welke kosten dit met zich meebrengt. Bij ieder bouwnummer staat onder het kopje "download" de meer- en minderwerklijst. Daar zijn de prijzen zichtbaar. Alles is compleet om je keuze te maken.

Heb je al een persoonlijk account aangemaakt?

De verkoop van Piramidon start a.s. maandag. Bijna alle informatie is beschikbaar. Interesse? Maak een persoonlijk account aan, like je favoriete woningtype of klik op het hartje. Het account heb je bij de start verkoop nodig om je voorkeuren aan te geven. 

  Meer- en minder werk lijsten bekijken
  Persoonlijk account aanmaken