Opgeleverd

Piramidon: nieuwbouw in hartje Zeist

Piramidon is een nieuw appartementencomplex middenin het levendige centrum van het stadje Zeist, maar ook vlak bij de stilte van het Zeisterbos. Het complex telt 4 woonlagen met in totaal 16 moderne nieuwbouwappartementen; 14 appartementen met balkon of terras en 2 luxe 2-laagse maisonnettes. De begane grond is ingevuld met winkels en horeca en voor de auto heeft elke woning een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Alle woningen zijn opgeleverd en bewoond. Lees meer over dit prachtige nieuwe stukje Zeist.

image alt

Ode aan Zeister vakmanschap

Al sinds 1914 is Jacques Stinkens Orgelpijpenmakers gevestigd in Zeist. Hier worden met passie en zorg orgelpijpen gemaakt, in ambachtelijke ateliers en vaak nog volgens eeuwenoude principes. Al meer dan 100 jaar vinden de orgelpijpen vanuit hier hun weg naar orgels over de hele wereld. Op de plek waar vroeger ambachtelijke orgelpijpen opleverde, is het even zo karakteristieke appartementencomplex gerealiseerd. De naam Piramidon staat voor een serie orgelpijpen en is dus een ode aan dit Zeister vakmanschap.

image alt

Comfortabel, duurzaam en luxe

Bij de ontwikkeling en bouw van Piramidon hebben we rekening gehouden met de prachtige omgeving van Zeist. Het complex is duurzaam gebouwd met onder andere groene daken, begroeid met sedum (vetplantjes). Bovendien is het gehele complex - inclusief de commerciƫle ruimte - gasloos. Dat is beter voor het klimaat (geen aardgas betekent minder CO2-uitstoot) en zorgt daarnaast voor lagere variabele energiekosten (en dus een lagere energierekening) en comfortabel wonen.

Duurzaam gebouwd

Ook in Piramidon is er rekening gehouden met de prachtige omgeving van Zeist. Het complex is namelijk duurzaam gebouwd. De platte daken zijn begroeid met sedum (vetplantjes). Dit noemen we ook wel een 'groen dak'. Vanwege de duurzaamheid en het fraaie aangezicht ervan. Het gehele complex - ook de commerciƫle ruimte - is gasloos. Dat is beter voor het klimaat (geen aardgas betekent minder CO2-uitstoot) en zorgt daarnaast voor lagere variabele energiekosten (en dus een lagere energierekening) en comfortabel wonen.

Wonen waar Zeist leeft

Het appartementencomplex Piramidon ligt op de hoek van de Weeshuislaan/Antonlaan in het centrum van Zeist. Hier woon je waar Zeist leeft, met wet winkels, restaurants en het theater aan je voeten dus nooit ver weg van alle levendigheid. Maar ook met de stilte van het Zeisterbos en de Utrechtse Heuvelrug om de hoek. Bewoners van Piramidon combineren het beste van 2 werelden!