Laatste 2 appartementen beschikbaar

27 maart '19

Duurzaam en gasloos wonen in Zeist, het kan! Er zijn nog 2 appartementen beschikbaar in Piramidon! Dit nieuwbouwproject omvat in totaal 15 appartementen. Het verkooppercentage van 70% is gehaald, dus dat geeft je de zekerheid dat de appartementen ook daadwerkelijk gebouwd gaan worden. De start bouw van deze appartementen staat gepland voor het derde kwartaal van 2019 een jaar later kun je je nieuwe woning betrekken. Interesse? Bel Arnoud Klomp op 06-46207771 voor meer informatie en een persoonlijk gesprek. 

image alt

Appartement type Asp

Voel je helemaal thuis in jouw luxe appartement in Zeist. Bouwnummer 2, € 389.000 v.o.n. heeft een woonoppervlakte van 92m2 en bevindt zich op de eerste verdieping. Zin om te borrelen? Je vind de leukste restaurants om de hoek van je appartement. Je parkeert de auto op je privéparkeerplaats en loopt richting het bruisende centrum van Zeist. Maar je kunt natuurlijk ook je vrienden bij jou thuis uitnodigen. Terwijl je staat te koken in je open keuken met inductiekookplaat houd je contact met je gasten in die op de loungebank in de woonkamer zitten. Het avondzonnetje schijnt vanaf het balkon op het Westen naar binnen. Na een gezellige avond is het tijd om te relaxen in je badkamer met inloopdouche. En ’s avonds leg je je oor te rusten in één van de twee slaapkamers. Of wordt die tweede slaapkamer toch een werkkamer of inloopkast? De keuze is aan jou!

image alt

Appartement type C

Welverdiend genieten. Bouwnummer 10 betreft een zeer compleet appartement op de 2de verdieping van het appartementencomplex Piramidon en kost € 685.000 v.o.n. Het heeft een woonoppervlakte van maar liefst 155 m2 en een balkon op het Zuid-Westen. De keuken en badkamer zijn bij de prijs inbegrepen. Wanneer je een dag hebt gewerkt parkeer je de auto op één van jouw twee privé parkeerplekken en plof je neer op je loungebank om nog even te genieten van het avondzonnetje onder het genot van een goed glas witte wijn. Daarna is het tijd om een lekkere pasta te maken in de open keuken die voorzien is van luxe apparatuur zoals o.a. een inductiekookplaat en een combi-magnetron met 12 functies. Je sluit de avond af met een goede Netflix serie op je hoekbank en geniet van een warme douche in je badkamer die van alle gemakken is voorzien. Moe, maar voldaan val je in slaap in één van de drie riante slaapkamers. 

image alt

Zie jij jezelf hier wel wonen?

Ben jij klaar voor de toekomst en wil jij vlakbij het centrum van Zeist wonen in een luxe appartememt? Neem dan contact op met Arnoud Klomp 06-46207771 voor meer informatie, een vrijblijvende optie of een persoonlijk gesprek. 

Contact
  Actueel aanbod
  Planning