Interieur Zeist

In welk type appartement wil jij wonen?

2 augustus '18

In het nieuwbouwproject Piramidon worden 16 appartementen gerealiseerd, waarvan 9 verschillende types. We hebben de appartementen per type op de website geplaatst om zo een beter beeld te kunnen geven van de verschillen per appartement. Gaat je voorkeur uit naar een appartement met twee slaapkamers of een appartement met twee woonlagen? Wat is de ligging van het balkon en op welke verdieping wordt het appartement gerealiseerd?

Ga snel naar het woningaanbod om te kijken welk type appartement het beste bij jou past! En heb je het perfecte appartement gevonden? Laat ons dit dan weten door het type van jouw voorkeur een hartje te geven

image alt

Bepaal je indeling

De voorlopige plattegronden van de appartementen zijn nu beschikbaar. Je krijgt direct een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? Bekijk de indelingen onder het woningtype. Kun jij je al voorstellen hoe je de woning wilt inrichten? Laat je gedachten de vrije loop!

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om je huis naar wens aan te passen. Daarover informeren we je graag zodra de plattegronden definitief zijn.

Like jouw favoriete type appartement

Wanneer je straks kans wil maken op een woning is het belangrijk om aan te geven naar welke type appartement je voorkeur uit gaat. Alleen als je dit doet krijg je ook altijd het laatste nieuws gemaild. We leggen je graag uit hoe je een type kunt liken: 

  • Ga naar het woningaanbod
  • Bepaal welk woningtype jouw voorkeur heeft (dat kunnen er meerdere zijn)
  • Klik op het hartje van dat woningtype, het hartje wordt dan rood
  • Heb je nog geen persoonlijk account, dan kun je dat doen nadat je op het hartje hebt geklikt (zie onderstaande afbeelding)
  • Als je een woningtype hebt 'geliked' zie je dat woningtype terug onder het tabblad favorieten
  • Heb je geen interesse meer in dat woningtype? Klik weer op het hartje en die wordt dan weer grijs
  Woningaanbod
  Contact