Zo mooi wordt Piramidon

24 augustus '18

De impressies van Piramidon zijn helemaal klaar. Vind je de interieurbeelden niet prachtig? De interieurbeelden laten de verschillen tussen de appartementen goed zien. Ook geeft het een goed beeld hoe een bepaald type appartement ingericht kan worden. Hier voel jij je vast thuis!

Appartement type Asp

Dit type appartement heeft standaard een hoekkeuken, maar zoals je kunt zien op de interieurfoto hiernaast behoort een kookeiland ook tot de mogelijkheden. Tevens is er voldoende ruimte voor een lekkere loungebank en een grote eettafel om samen met vrienden uitgebreid te tafelen onder het genot van een goed glas wijn.  

Type Asp

Type C

Dit appartement heeft een L-vormige woon/eetkamer van circa 70 m2. Er is dus voldoende ruimte voor een luxe keuken met eettafel en een gezellige zithoek. Wil je van je keuken een echte eye-catcher maken? Kies dan voor een kookeiland. Een mooie op maat gemaakte boekenkast maakt het plaatje compleet!

Type C
Type G

Appartement type G

Type G heeft een L-vormige woon/eetkamer hierdoor creëer je een aparte eethoek en zithoek die toch met elkaar in verbinding staan. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het zonnige dakterras op het Zuid-Westen. Houd je van kokkerellen? Dan ben je vast heel blij met het grote kookeiland!

Type H

Appartement type H

Type H is het grootste appartement van Piramidon. De woonkamer is zeer ruim en heeft openslaande deuren naar een groot dakterras. Ook de keuken, die grenst aan de woonkamer, heeft openslaande deuren naar buiten. De keuken in parallel opstelling biedt genoeg ruimte voor een gezellige eethoek met ronde tafel.

Interesse? Maak een account aan!

Het duurt niet lang meer. Dan start de verkoop van Piramidon. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks een woning wilt kopen in Piramidon. Via je account geef je je voorkeuren door voor maximaal 5 bouwnummers. Maak een account aan en like je favoriete woning. Zo hoor je als eerste wanneer de verkoop start. 

>> Hoe maak je Mijn Eigen Huis account aan

Lees hoe dit werkt Maak je Mijn Eigen Huis Account aan
Meld je aan bij de woning van je keuze! Bekijk het woningaanbod