Histor en Flexa kleur van het jaar 2019

17 juli '19

Kleur is de basis van jouw interieur. Met de juiste verfkleur komen straks jouw nieuwe meubels nog beter tot hun recht. Heb je nog geen idee welke kleuren je op de muren wilt? Kijk dan eens naar de Histor en Flexa kleur van het jaar 2019, wellicht geeft het je inspiratie voor jouw toekomstige appartement!

Welke kleur kies jij?

Flexa en Histor hebben allebei de kleur van het jaar 2019 bekend gemaakt. Het zijn twee verschillende kleuren, maar ze stralen wel allebei warmte uit. Zo is de Flexa kleur van het jaar 2019: spiced honey, een honingwarme kleur. En Quiet Clearing, de Histor kleur van het jaar 2019 is een diepgroene kleur met een kalmerend effect. Welke kleur past helemaal bij jouw woonwensen? 


Kleur van het jaar 2019

Spiced Honey

De kleur Spiced Honey weerspiegelt het optimisme van nu en kan rustgevend, gezellig of levendig zijn. Spiced Honey is een warme amberkleurige tint, geïnspireerd door de schoonheid van honing. Je kunt de kleur toepassen in de keuken, badkamer, slaapkamer of kinderkamer. Met de verf kleur Spiced Honey creëer je een rustgevende sfeer in elke ruimte. Wat vind jij van deze kleur verf? 

Quiet Clearing

De Histor trendkleur van het jaar 2019 is: Quiet Clearing. Deze elegante, diepgroene kleur zorgt voor een levendig, groots gevoel en heeft tegelijkertijd een aards en kalmerend effect. Met deze kleur creëer je een warme en harmonieuze plek die je het gevoel geeft weer één te zijn met de natuur.

Twijfel je over de kleur? Gebruik een kleurtester

Het is soms best spannend om die net wit gestucte wanden te gaan schilderen. Wees niet bang en begin desnoods met een kleurtester om te zien hoe de kleur uitpakt op de muur in jouw nieuwe woning. Als je in een vroeg stadium al nadenkt over welke kleuren je op de muur wilt en of je meubels hier ook goed bij passen, is het straks misschien makkelijker om te beginnen met verven. En in het ergste geval kan je het altijd nog een keer overschilderen.

Wil je ook wonen in Zeist? Bekijk beschikbaar woningaanbod
Ik heb een vraag? Contact opnemen