Extra leencapaciteit

22 februari '19

Het is je vast niet ontgaan dat je tegenwoordig niet meer mag lenen dan de waarde van jouw woning. Maar er zijn wel wat uitzonderingen op de regel. Wanneer je een woning koopt met een EPC van 0,4 of lager heb je namelijk recht op extra leencapaciteit van € 9.000.

Lagere maandlasten

Wanneer je een woning koopt in Piramidon, dan betaal je minder aan energiekosten door de bodemwarmtepomp en de zonnepanelen. Je houdt dus maandelijks meer geld over om te kunnen besteden aan je hypotheek. Om die reden kan je dus meer lenen bij de bank. Let op: het kan zijn dat geldverstrekkers aanvullende eisen hebben t.a.v. de extra leencapaciteit. 

Jouw droomhuis binnen handbereik

Er zijn nog enkele appartementen te koop in Piramidon Zeist. Ben je opzoek naar een 3-kamer appartement? Bouwnummers 2,7 en 13 zijn nog vrij. Deze twee appartementen hebben een woningoppervlakte van 92m2 en een vanafprijs van € 392.500 v.o.n. Of ben je opzoek naar een zeer ruim appartement? Dan is bouwnummer 10 precies wat je zoekt. Dit appartement met twee parkeerplekken heeft een woonoppervlakte van 155m2 en heeft een vanafprijs van € 665.000 v.o.n. 

Heb je interesse in één van de beschikbare appartementen? Bel Arnoud Klomp op 06-46207771 voor een optie op één van de bouwnummers.

Welke woningen zijn nog beschikbaar? Bekijk woningaanbod
Ik wil graag meer informatie? Contact opnemen