Een stijlvolle badkamer

15 november '18

Tegenwoordig is de badkamer de ruimte bij uitstek waar men zich in alle rust terugtrekt, om heerlijk te genieten van een moment voor jezelf. En wie doet dat nu niet liever in een mooi vertrek? Als koper hoef je over de inrichting van de badkamer alvast geen zorgen te maken. Wij hebben gekozen voor kwalitatief hoogwaardig sanitair en kranen. Voor jou betekent dit, dat je straks optimaal kunt genieten van een badkamer die functionaliteit combineert met een fraai design.

Toiletruimte

De toiletruimte krijgt standaard een randloos wandcloset met softclose zitting en fontein met kraan. Let op: afbeelding 2 toont een andere kraan. De juiste kraan is te zien op afbeelding 1.

Fonteinkraan Ideal Standard F2842AA
Ideal Standard Fontein E791301
Randloos wandcloset Ideal Standard met softclose zitting E005401/E036601

Badkamer

Alle appartementen krijgen standaard een inloopdouche, toilet, spiegel van 100 x 60 cm en dubbele wastafel van 91cm met twee kranen. De types D, G en H worden voorzien van een deur/wandcombinatie (recht of hoekopstelling) uit de serie Young van Novellini, zie afbeelding 4. Types G en H krijgen in de tweede bakamer een kleinere spiegel met enkele wastafel van 60 cm, zie afbeelding 2. 

Dubbele wastafel Ideal Standard
Wastafel Ideal Standard
Wastafelkraan Ideal Standard
Novellini douche
Ideal Standard douche
Ideal Standard toilet

Andere wensen?

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn jouw persoonlijke wensen bespreekbaar, want smaken verschillen nou eenmaal. 

  Wanneer start de verkoop?
  Bekijk het woningaanbod