Een hypotheek voor jouw nieuwbouwwoning

Heb jij jouw droomappartement gevonden in appartementengebouw Piramidon in Zeist? Rabobank denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

Een huis kopen is een spannend proces, waarbij je als koper veel keuzes moet maken. Of het nou de eerste woning is die je koopt of je hebt nog een andere woning te verkopen, er valt altijd een hoop te regelen.

Merve Umit, financieel adviseur bij Rabobank Rijn en Heuvelrug, denkt graag met je mee over wat er financieel mogelijk is.

Mail voor meer informatie financieeladvies.rh@rabobank.nl of klik hier om direct een afspraak te maken.

Rabobank Zeist

Ook zonder afspraak binnenlopen met al jouw woonvragen? Bij ons kan het!

Met al jouw vragen over hypotheken kun je op werkdagen zonder afspraak binnenlopen bij Rabobank Rijn en Heuvelrug. In 30 minuten krijg je meer inzicht in jouw mogelijkheden. Je betaalt geen advieskosten. Je bent op werkdagen van 09.00 – 17.00 uur van harte welkom op een van onze kantoren. Klik hier voor de locaties.

Of een financiële check op locatie?

A.s. maandag 10 december is het mogelijk om tijdens het start verkoop event bij de Rabobank in Zeist een financiële check te laten uitvoeren. Met deze check vergroot je de kans op een woning en het is gratis. Neem wel je loonstrook en identiteitsbewijs mee. Wil je zeker zijn van een plaats? Stuur dan een mail naar verkoop@bpd.nl.

  Meer over financieren
  Wat is een financiële check