De bouwnummers staan online!

12 september '18

De bouwnummers voor het nieuwbouwproject Piramidon in Zeist staan online. Naar welk bouwnummer gaat jouw voorkeur uit?

Bouwnummer 15 Piramidon Zeist
Bouwnummer 10 Piramidon Zeist
Bouwnummer 16 Piramidon Zeist

Welk bouwnummer is jouw favoriet?

De 16 appartementen die in het nieuwbouwplan Piramidon in Zeist worden gerealiseerd zijn allemaal net even anders. Zo hebben de bovenste twee appartementen twee woonlagen. Het ene appartement heeft een dakterras en de ander een balkon. Het is een mooie mix geworden.

Welke woning spreekt jou het meeste aan? Gaat je voorkeur uit naar een appartement met twee slaapkamers of een appartement met twee woonlagen? Wat is de ligging van het balkon en op welke verdieping wordt het appartement gerealiseerd?  Bekijk snel het woningaanbod

Voorlopige prijzen

Hoewel de definitieve prijzen voor de appartementen nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. De prijzen beginnen vanaf € 360.000 v.o.n. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget valt. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve V.O.N. prijzen bekend. 

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van dit nieuwbouwplan in Zeist. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur. De komende weken krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over Piramidon. Ook ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Bekijk het woningaanbod
  Waarom een financiële check belangrijk is?