Beelden Piramidon krijgen vorm

25 juli '18

We zijn druk bezig met het maken van interieur beelden en impressies van het appartementencomplex om het plan echt tot leven te weken. Een van de eerste stappen is het bepalen van de hoeken waardoor het appartementencomplex en de woonkamers goed zichtbaar zijn. De eerste beelden zijn op enkele details na af. Het wordt super mooi!

Piramidon Zeist
Piramidon Zeist

Comfortabel, duurzaam en luxe

Het is nu al goed zichtbaar hoe bijzonder fraai Piramidon wordt. In dit 4-laagse appartementencomplex komen 16 duurzame appartementen met buitenruimte. Alle woningen zijn gasloos en krijgen standaard een luxe keuken en badkamer. 

Elk appartement is net even anders. Zo heeft het ene appartement een balkon en het andere appartement een terras, de tuinligging verschilt ook per type. 

Het woonoppervlakte van de appartementen varieert van 90 tot 205 m2. Zo heeft de ene woning twee en de andere woning vier slaapkamer. Wil je liever een hoekkeuken of een kookeiland ook de keukenopstelling verschilt per type.

Het parkeren van de auto is geen probleem want elk appartement krijgt een parkeerplaats op het binnenhof. Zie jij jezelf hier al wonen? Maak dan een account aan. 

Interieur
  Maak alvast een Eigen huis account
  Meld je aan bij de woning van je keuze!