Piramidon
Logo Logo

Het is zover: de verkoop van Piramidon is gestart! Alle informatie over de appartementen staat online en kan je downloaden wanneer het jouw uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Lees verder

Heb jij jouw droomappartement gevonden in appartementengebouw Piramidon in Zeist? Rabobank denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

Lees verder

Hoe ziet jouw droomappartement eruit? Met een extra grote badkamer, een vouwpui naar het balkon of Led-inbouwspots in het plafond? De meer- en minderwerklijsten zijn beschikbaar. Bekijk ze op de website bij het bouwnummer.

Lees verder

Op 10 december gaan de woningen van Piramidon in verkoop. De verkoop- en toewijzingsprocdure lichten we graag alvast toe voor het project.

Lees verder

Welke berging hoort bij welk bouwnummer? En welke parkeerplaats is straks van mij wanneer ik een bouwnummer heb gekozen?

Lees verder

Op welke verdieping zit mijn favoriete appartement? En krijg ik wel zon op het balkon? Bekijk het lagenoverzichten voor de locatie van de appartementen.

Lees verder

Zet maar in je agenda! Maandag 10 december start de verkoop van Piramidon en kan je online je voorkeuren doorgeven.

Lees verder

De prijzen voor de appartementen van Piramidon in Zeist zijn vastgesteld. Benieuwd of jouw droomhuis binnen je budget past?

Lees verder

Helaas zijn we genoodzaakt om de verkoop van de appartemten van het nieuwbouwproject Piramidon in Zeist uit te stellen. We zijn druk bezig met het gereed maken van de verkoopstukken en kunnen zonder deze stukken niet in verkoop.

Lees verder

Standaard met keuken

Alle appartementen worden niet alleen opgeleverd met een luxe badkamer, ook de keuken zit bij de V.O.N. prijs inbegrepen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?