Piramidon
Logo Logo

Kies voor een nieuwbouwhuis. Je koopt toch ook geen derdehands schoenen? Kun je die op het oog gekke vergelijking maken? Wij denken van wel. De meeste mensen kopen het liefst iets wat nieuw is. Een nieuwe auto, een nieuwe computer. Een nieuwe broek of een nieuw paar schoenen. En dat geldt, als je het ons vraagt, ook voor een nieuwbouwwoning.

Lees verder

De Flexa kleur van het jaar 2019 is bekend: Spiced Honey. Wat vind jij van deze kleur verf?

Lees verder

Welk type appartement bevindt zich op welke verdieping? En kijk je vanaf je balkon uit op de Antonlaan of de Weeshuislaan? Om je een beter beeld te kunnen geven hebben we een appartementen viewer ontwikkeld.

Lees verder

De bouwnummers voor het nieuwbouwproject Piramidon in Zeist staan online. Naar welk bouwnummer gaat jouw voorkeur uit?

Lees verder

De kans op jouw favoriete appartement vergroot je door een financiële check te laten doen. Maar waarom eigenlijk? En hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder

De impressies van Piramidon zijn helemaal klaar. Ook zo nieuwsgierig? Bekijk de beelden.

Lees verder

In het nieuwbouwproject Piramidon worden 16 appartementen gerealiseerd, waarvan 9 verschillende types. Ga snel naar het woningaanbod om te kijken welk type appartement het beste bij jou past!

Lees verder

We zijn druk bezig met het maken van interieur beelden en impressies van het appartementencomplex op het plan echt tot leven te weken. Een van de eerste stappen is het bepalen van de hoeken waardoor het appartementencomplex en de woonkamers goed zichtbaar zijn. De eerste beelden zijn op enkele details na af.

Lees verder

Het architectenbureau Attika uit Amsterdam heeft Piramidon verder uitgetekend. Uiteraard delen we deze nieuwe beelden met jou. Het wordt super mooi!

Lees verder

Maak voor Piramidon een eigen account aan! Wat zijn de voordelen en wat kun je er mee? Lees er alles over!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?