Voorzieningen bij Piramidon

Wonen dicht bij voorzieningen biedt je een grote mate van comfort: je hoeft voor je dagelijkse boodschappen, zorg of theaterbezoek nooit ver weg. En Zeist heeft daarnaast ook nog eens een groots aanbod; je kunt met recht zeggen dat het van alle gemakken is voorzien.

image alt

Winkels

Zeist heeft een sfeervol stadshart, waar grote winkelketens en exclusieve boetiekjes elkaar afwisselen. Van oudsher is de Slotlaan de bekendste winkelstraat van Zeist. Een groot deel van de maar liefst 80 kledingwinkels in Zeist is hier gevestigd. Ook kent het centrum een aantal supermarkten, zoals een Jumbo en Albert Heijn, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen.

image alt

Horeca

Hippe lunchrooms, exclusieve restaurants en sfeervolle hotels: Zeist kent ze allemaal. Direct om de hoek van jouw appartement bevindt zich bijvoorbeeld restaurant Pandarve. En ga je een blokje om dan heb je keuze te over.

image alt

Zorgvoorzieningen

Zeist kent in en om het centrum een aantal gezondheidscentra. Daarnaast staat er in de stad het Diaconessenhuis waar je terecht kunt voor poliklinische ingrepen. Op de Uithof in Utrecht, op slechts 10 minuten afstand, is het academisch ziekenhuis te vinden.

image alt

Cultuur

In het centrum van Zeist staat het Figi theater. Het behoort tot de oudste theaters van Nederland, maar dan wel in een moderne setting. In de tuin van Slot Zeist vind je het Slottuintheater, een openluchttheater met gratis muziek- en theatervoorstellingen. En in Slot Zeist zelf ga je terug in de tijd van Willem Adriaan, graaf van Nassau-Odijk. Aanschouw de barokke beeldhouwwerken en prachtige plafondschilderingen.

image alt

Natuur

Zeist ligt op de Utrechtse Heuvelrug, een oase van rust net buiten de Randstad. Hier zijn prachtige wandel- en fietsroutes langs landgoederen en kastelen, door dichte bossen en over uitgestrekte heidevelden. Zeer dicht bij huis vind je het Zeisterbos, een van de oudste bossen van Nederland met bomen ouder dan 200 jaar. Hier is het heerlijk ontspannen wandelen.

Hoe kom ik bij Piramidon? Bereikbaarheid
Op zoek naar een luxe appartement? Bekijk het aanbod