Bereikbaarheid nieuwbouw Piramidon

Hoe centraal wil je wonen? De appartementen van Piramidon liggen midden in het stadshart van Zeist. Dat op zijn beurt weer centraal in Nederland ligt, dicht bij de uitvalswegen én met goede ov-verbindingen. Je woont te midden van alle levendigheid maar ook vlak bij de stilte van het Zeisterbos en de Utrechtse Heuvelrug. Hier combineer je het beste van twee werelden.

De auto brengt je overal…

Vanaf je privéparkeerplaats rijd je vlot het centrum van Zeist uit. Je bent binnen 10 minuten op de A28 of op de N237 richting Utrecht. In nog geen 20 minuten sta je midden in het centrum van de Domstad. En ook de vestingstad Amersfoort bereik je binnen 20 minuten.

Net als het openbaar vervoer

Op loopafstand van je appartement vind je het busstation van Zeist. Vanuit hier stap je gemakkelijk op de bus richting Utrecht-stad of Centraal Station. Maar er is ook een bushalte voor de deur. Buslijn: 56, 58, 74, 251 en 412. Vanuit het eigen treinstation van Zeist, het NS-station Driebergen-Zeist ben je ook al binnen een half uur in Arnhem.

Met de fiets de natuur in

En ook je stalen ros brengt je verder in Zeist en zijn bosrijke omgeving. Haal je (elektrische) fiets uit de berging en geniet van de wind door je haren. Het Zeisterbos bereik je in een flits en ook voor prachtige routes over de Utrechtse Heuvelrug hoef je nooit ver: start bijvoorbeeld bij Slot Zeist.

Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen
Hoe wil je wonen in Piramidon? Bekijk de appartementen